Om JP ByggeTeam

Hos JP ByggeTeam er vi drevet af passion. Vi elsker, det vi laver, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder høj faglighed, kompromisløs kvalitet samt kompetent rådgivning og sparring.
Som entreprenør beskæftiger vi os med flere faggrupper, herunder tømrer-, murer-, maler-, el-, vvs-, nedrivnings-, og anlægsarbejde, ligesom vi udfører totalentrepriser. For os er ingen opgave for stor eller for lille, og vi tilgår samtlige byggeopgaver med en blanding af høje kvalitetskrav, resultatorientering og engagement.
Vi anerkender, at byggeri er en tillidssag, og vi sætter derfor kundens tryghed og tillid i højsædet og søger at skabe et tillidsfuldt samarbejde gennem åben og ærlig dialog, klare aftaler og punktlighed.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed…

VÆRD AT VIDE

Håndværkerfradrag
Med de nye regler, der er trådt i kraft, er det muligt at opnå et fradrag på op til 12.200 kr. per person til arbejdsløn for ’grønne’ håndværksydelser såsom energiforbedringer og klimasikringer. Læs mere om håndværkerfradraget her og bliv klogere på hvilke ydelser, du kan opnå fradrag for.
Garantiordninger
Som medlem af Dansk Byggeri er vores arbejde omfattet af Byg Garantiordningen, der, i tilfælde af fejl og mangler, dækker op til 150.000 kroner inkl. moms per byggesag. Byg Garanti er en af de mest udbredte garantiordninger blandt danske håndværkere, og qua medlemskabet er vi kontinuerligt opdateret med den nyeste viden inden for byggeri.
Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med to af landets største køkkenleverandører, Svane Køkkenet og Vordingborg Køkkenet, hvilket gør det muligt for os at tilbyde innovative kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. Samarbejdet giver os adgang til køkkeneksperternes kompetencer og mangeårige erfaring, og vi kan på denne baggrund skabe en ideel køkkenløsning, der er skræddersyet ud fra jeres drømme, ønsker og behov.
Betalingsbetingelser
Ved mindre byggeopgaver benytter vi os af engangsfakturering, hvor du modtager én samlet faktura for det udførte arbejde samt materialer. Ved større byggeopgaver benytter vi os af ratebetaling, hvor du løbende vil blive opkrævet ratebetalinger for det udførte arbejde, mens du ved opgavens afslutning, og efter gennemgang af denne, vil modtage en slut-faktura. For privatkunder er vores betalingsbetingelser 8 dage netto.
Tilbudsafgivelse
Et byggetilbud udgør fundamentet for vores samarbejde, og derfor er det særligt vigtigt, at det er realistisk, fyldestgørende og gennemarbejdet. Vi lægger mange ressourcer i tilbudsafgivelse - og gør det gerne uden beregning for potentielle kunder. Er der flere om buddet, er vi meget interesserede i at kende tilbuddenes omfang og delpriser, så vi kan redegøre for netop vores tilbud i relation til de øvrige.

Få et uforpligtende tilbud
eller bliv kontaktet